Jeugdcompetitie

Jeugdcompetitie zondag 2 april 2017

jc20170402-1Afgelopen zondag hebben weer thuis mogen spelen en een flink aantal kinderen waren geïmponeerd door de stand binnen de competitie, ze moesten namelijk tegen de koploper uit de poule en waren daardoor aardig zenuwachtig. In sommige gevallen liep dat beter af dan verwacht. Over het geheel, werd er in ieder geval weer goed gestreden om de punten en werden er ook kleine, persoonlijke overwinningen behaald. Dit maakte weer een hoop goed.

jc20170402-2Het publiek heeft het ook deze keer weer niet af laten weten. Er was veel familie komen kijken, ondanks het lekkere weer, en ook de trainers waren weer goed vertegenwoordigd.

De uitslagen:

BC Pijnacker J1BC Nieuwerkerk J2 0-8
BC Pijnacker J2BC Randstad J5 2-6
BC Pijnacker J3BV Onder Ons J5 8-0
BC Pijnacker J4BC Delft J5 1-7
BC Pijnacker O1BC Delft O8 7-1