Jeugdcompetitie

Jeugdcompetitie zondag 9 april 2017

jeugdcompetitie2017 2Afgelopen zondag hadden weer een groot aantal spannende wedstrijden bij de Jeugdcompetitie in de viergang. Onze dappere opstappers  wonnen maar liefst met 7-1. Ook het tweede jeugdteam behaalde een mooie overwinning. Er waren twee teams (J1 en J4) die er een gelijk spel uit wisten te slepen met flink wat doorzettingsvermogen. En ondanks goed spel waren de tegenstanders van de team J3 toch net iets te sterk. Er waren weer heel wat familieleden aanwezig om de teams aan te moedigden en te helpen met tellen.  Dankzij de goede coaching van de trainers konden sommige moeilijke sets toch worden binnen gesleept.  Al met al weer een zeer geslaagde en gezellige competitiedag waarna nog heerlijk van het zonnetje kon worden genoten.

 

De uitslagen:

BC Pijnacker J1 – BV EVBC Vlietwijk J1 4-4

BC Pijnacker J2 – BC Gouweslag J2 5-3

BC Pijnacker J3 – BC Randstad J6 5-7

BC Pijnacker J4 – BC Voorburg J4 4-4

BC Pijnacker O5 – BC Voorburg O1 7-1

teamu13 j4 2017