Jeugdkamp

Smoelenboek

Hieronder is te vinden welke senioren er allemaal mee gaan als leiding tijdens het jeugdkamp. alt

Jasper is 24 jaar en sinds 1999 lid van Badminton Club Pijnacker. Al jarenlang ga ik mee met het badmintonkamp van de BCP. In de beginjaren als enthousiast jeugdlid. Helaas wordt iedereen ouder dus op een gegeven mocht ik niet meer mee op badmintonkamp als jeugdlid. Gelukkig zocht men nog hulp bij de kampleiders, en dus help ik al een aantal jaar met veel plezier in de kamporganisatie. Sommige van jullie zullen mij kennen van de jeugdtraining op woensdagtraining, waar ik al een aantal jaar de trainers, eerst Joop Massar en nu Aad van Zeijl en Hans Macaré, help bij het geven van de trainingen. Ook heb ik de eer om sinds twee jaar als penningmeester mijn steentje bij te dragen aan de sportiefste en gezelligste badmintonvereniging van onze regio.

alt

 

Mijn naam is Daniëlle van Logchem. Ik ben 22 jaar en ik zit nu ongeveer 12 jaar op de BCP. Ik ga al 10 jaar met het jeugdkamp mee, de eerste jaren als jeugd en later ben ik in de organisatie terecht gekomen. Ik ben dit jaar voor de tweede keer kampvoorzitter en ik zorg ervoor dat de voorbereidingen voor het kamp geregeld worden en dat de taken goed uitgevoerd worden. Naast de badminton ben ik bijna afgestudeerd verpleegkundige en ga vanaf augustus in het HMC Antoniushove ziekenhuis werken. We gaan er dit jaar weer een geslaagd kamp van maken met z’n alle!

 

 alt

Hans van der Goes is 48 jaar (bij de tijd dat wij op kamp gaan, dus nu nog veel jonger ; ) In het dagelijks leven werkzaam als financieel verantwoordelijke bij een loodverwerkingsbedrijf Uzimet bv. Verder ben ik getrouwd met Astrid, en heb twee dochters van 20 en 17. Qua badmintonkamp ga ik al mee sinds mensenheugenis, wat zo’n beetje 19 jaar zal zijn. Lekker in de buitenlucht een soepel verlopend kamp draaien, en daarbij de kinderen zien genieten is voor mij het doel. Daarnaast heeft BCP een zeer gezellige groep vrijwilligers, waardoor het ook als de kids op bed liggen nog even gezellig blijft.

alt

 

Mijn naam is Kim Kerklaan en ik ben 20 jaar en zit nu ongeveer 11 jaar op de badminton. Ik ging al vanaf het eerste jaar dat ik lid was mee met het jeugdkamp. Nu ga ik al 3 jaar mee als leiding, wat ik super leuk vind. Ik ben nu aan het afstuderen voor de opleiding HBO- Verpleegkunde. Ik ben aan het afstuderen op de kinderafdeling van het Westeinde ziekenhuis. Als er kinderen mee gaan op kamp die medicijnen gebruiken, dan zorg ik ervoor dat die goed wordt ingenomen. Verder zit ik ook in het bestuur van de badminton en heb ik de rol van PR en Ledenwerving. Ik heb nu al heel veel zin in het kamp en ik hoop dat er veel kinderen mee gaan, we gaan er een heel gezellig weekend van maken!alt

 

Ik ben Marcel Rolvink, 38 jaar, werkzaam als werkmeester arbeid op de praktijkschool het atrium. ik heb al veel jeugdkampen meegedraaid waarbij ik met veel plezier de boodschappen en de inwendige mens verzorg. Ik ben vader van twee jongen, Rik van 6 en Mike van 9. Mike is dit jaar het mooie van de badmintonsport gaan ontdekken. Schrijf je snel in en mis dit leuke kamp van bcp niet!

 

altHey! Ja, jij daar, aan de andere kant van het beeldscherm! Heb je er al een beetje zin in? Ik in ieder geval wel. Ik ben Laura de Haan en mag mijzelf dit jaar ook officieel kampleiding noemen van het altijd, supergezellige jeugdkamp bij BC Pijnacker. Ik ben 18 jaar en speel een aantal jaar badminton bij BC Pijnacker, waar ik altijd het beste uit mijzelf naar boven heb kunnen halen: van Nederlands kampioen tot training geven bij de jeugd, waarvan velen van jullie mij zullen kennen.
Na 6 jaar bikkelen, mag ik binnenkort examen doen om mijn vwo-diploma binnen te halen. Volgend jaar ga ik studeren aan de TU Delft (Applied Earth Sciences). Mijn hobby’s zijn: reizen, fotograferen en sporten. Drie dingen die natuurlijk niet mogen ontbreken op een geslaagd kamp! Ik hoop jullie allemaal te zien op het kamp, zodat we er met zijn allen een onvergetelijk kamp van kunnen maken!

alt

 

 Ik ben Erwin van der Heul en ik ben 24 jaar oud.Ik speel nu ongeveer 16 jaar badminton bij de BCP. Ik ben bijna elk jaar mee geweest met het jeugdkamp. Eerst zelf als jeugd en later als leiding. Ik werk als automonteur bij de garagewilgenlaan. Daar werk ik nu al bijna 6 jaar.

alt

 

Ik ben Annemarie Mobers, 35 jaar, sinds een jaar of 4 weer lid van BCP. Als jeugd ging ik altijd al mee op het jeugdkamp en ik ga nu voor het tweede jaar mee als leiding. Mijn beroep heeft geen enkele relevantie tot badminton of jeugdkamp. Wel draag ik de vereniging een warm hart toe en help daar waar ik kan. Ik rook niet, drink niet, ben in het bezit van een rijbewijs en hou van spelletjes. We gaan er een super gezellig kamp van maken, dus schrijf je in!

 

alt

Ik ben Wouter Hoogenraad en altijd in mijn element op kamp. Sinds de jeugd ga ik mee en dat is lang, ben inmiddels al 34 jaar! Ook dit jaar maken we er weer een topweekend van met zijn allen. Ik kan niet wachten!!Ik ben de voorzitter van de BCP en zorg dat alle zaken worden geregeld.