Sponsors

Zonwatt

Beste mede BCP leden,

zonwattIk zal het kort houden 😉 Zonwatt sponsort de club nu alweer 3 jaar. Hoera!
Als goede start in het voorjaar is het nieuwe sponsor shirt van BCP beschikbaar. Zonwatt staat wederom prominent op de voorzijde van dit shirt en hier ben ik erg trots op. Mede omdat Bas Lijster (ook BCP lid) het logo voor Zonwatt heeft ontworpen.

Nu het voorjaar is aangebroken denken veel mensen weer aan zonnepanelen.

De prijzen van zonnepanelen zijn onlangs gedaald en dat maakt het nog gunstiger om uw woning te voorzien van zonnepanelen. Zeker nu je bijna aan de bank moet gaan betalen voor het stallen van de spaarcenten.

Niet alleen zonnepanelen zijn interessant, maar ook zonneboilers en warmtepompen. De subsidies zijn de laatste 2 jaren fors hoger geworden. Zo kunt u verder besparen op uw energierekening en Zonwatt kan u hiermee verder helpen.

Neem dus gerust even contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Uiteraard ben ik regelmatig op maandag in de sporthal te vinden, dus ook daar kunt u mij treffen.

Met sportieve groet,

Menno van Rijn
Zonwatt
http://www.zonwatt.nl

tel: 06 111 111 27
alt