Informatie Senioren

Trainingen 2017/2018

NIEUWS – trainingsaanbod 2017-2018

Het einde van het seizoen nadert, hoogste tijd om te vertellen hoe het trainingsaanbod van de BCP er komend seizoen 2017/2018 uit gaat zien! Het bestuur heeft de afgelopen maanden veel energie gestoken in het ophalen van jullie behoefte en zet daar nu een passend trainingsaanbod tegenover.

Junioren

De komende jaren blijft BCP investeren in de jeugd met als doel te binden en te boeien. Hiermee zal het niveau worden verhoogd en de doorstroming naar de senioren gestimuleerd. Hoe doen we dat?

Voor de zaterdagjeugd verandert er niets. Tim en Richard blijven samen met de vaste assistenten de trainingen verzorgen. Op woensdag blijft Hans Macare de trainer, echter van 18.30-20.00 uur zullen Tatum Kouwenhoven en Kyra van de Heij ook training geven. Tatum of Kyra geeft van 18.30-20.00 de NIEUWE KOPTRAINING. De ander zal samen met Hans de reguliere training verzorgen. 

Voor de koptraining selecteren de trainers een selecte groep  (op basis van o.a. niveau en inzet) van maximaal 8 deelnemers. De kinderen worden geselecteerd op hun inzet, niveau, ontwikkeling in de afgelopen jaren en ze zullen competitie moeten spelen. Kinderen die niet direct geselecteerd worden kunnen wellicht deelnemen in de toekomst. Wij motiveren en stimuleren kinderen die graag aan de koptraining deelnemen. Deze koptraining is helaas niet gratis: voor komend jaar geldt een bijdrage van 65 euro per deelnemer. De komende maanden zullen de jeugdtrainers samen het programma voor komend seizoen in elkaar zetten zodat het programma op zaterdag en woensdag is afgestemd op elkaar.

Zaterdag in De Viergang
08.30 – 10.30 uur alle niveaus door Richard Giorgi en Tim Jansen

Woensdag in Emerald
18.00 – 19.00 uur mini’s door Hans Macare en Tatum of Kyra
18.30 – 20.00 uur koptraining door Tatum Kouwenhoven of Kyra van de Heij
19.00 – 20.00 uur recreatief en competitief door Hans Macare en Tatum of Kyra

Senioren
Let op: graag aanmelden als je mee wilt doen! Hier kan je je aanmelden voor de seniorentraining.

Voor de senioren is gebleken dat de behoefte aan training bij de competitiespelers lager is dan voorheen. De recreatieve spelers hebben juist behoefte aan training op verschillende niveaus, waarbij ze na één of enkele jaren naar een hoger niveau kunnen doorstromen. Daarom wordt voor de senioren op maandag een basistraining aangeboden en op woensdag training voor gevorderden. 

Maandag in in De Viergang
20.00 – 21.00 uur basistraining door Hans Macare

Woensdag in Emerald
20.00 – 21.00 uur gevorderden door Hans Macare