Jeugdcompetitie

Afsluiting competitieseizoen

20170312 1Het competitie seizoen van de jeugdspelers bij Badminton Club Pijnacker zit er al weer op. Alle teams hebben in totaal 10 wedstrijden gespeeld, 5 uit en 5 thuis in de Viergang en ze hebben allemaal hun best gedaan om zo veel mogelijk partijen en wedstrijden te winnen. En wat hebben onze jeugdspelers gestreden. Wij hebben zeer spannende wedstrijden gezien waar zeer fanatiek gespeeld werd om alle punten. Wat erg leuk was om te zien, is dat de inspanningen die de trainers geleverd hebben en de inzet van de kinderen ervoor gezorgd heeft dat ze allemaal stuk voor stuk gegroeid zijn in hun spel. Zelfs bij de net beginnende kinderen ziet het er al erg goed uit.

20170402

Dit komt o.a. doordat de club in het afgelopen seizoen veel geïnvesteerd heeft in de trainers en trainingen. Ook hebben wij oudere jeugdspelers, die veel ervaring hebben, ingezet om de trainers te assisteren. Doordat zij weer allerlei nieuwe spel- en trainingsvormen inbrachten werden de kinderen nog enthousiaster om te komen trainen en competitie te spelen.20170402 2

Ik wil namens de Jeugdcommissie alle trainers en ouders bedanken voor hun inzet tijdens dit mooie competitie seizoen.

Jos Tettero
20170514