Algemeen nieuws

Voorstelronde nieuwe voorzitter

alt
Onder onverwacht luid applaus werd ik in de ALV verkozen als voorzitter. Het voelt goed om de rol van voorzitter te gaan bekleden met zoveel vertrouwen vanuit de leden. Ook al het goede werk wat Wouter en de overige bestuursleden voor mij al gedaan heeft, voelt als een warm bad. Ik ga dan ook met veel plezier de komende periode tegemoet om de vereniging verder te professionaliseren.

Nu ben ik afgelopen tijd minder actief geweest bij de vereniging en zullen een aantal mij niet herkennen. Vandaar dat ik onderstaand verhaal heb geschreven, waarin ik mij in het kort voorstel.

Mijn naam is Frank en ik ben op 12 april 1989 geboren als Nootdorper, maar opgegroeid in Pijnacker. Vanwege mijn broertje, raakte ik tijdens mijn jeugd geïnspireerd om niet alleen op de camping maar ook in de zaal te gaan badmintonnen. Direct vond ik de explosiviteit op de camping in het niets vergeleken met het snelle spelletje in de zaal. Door zowel te trainen als in de jeugdcompetitie te spelen, raakte ik steeds meer bedreven in het spelletje. Dit leidde uiteindelijk tot waardevolle invalbeurten bij de senioren terwijl ik nog een jeugdlid was.

 

Hiernaast was voor mij ieder jaar het kamp een hoogtepunt om naar uit te kijken. De verschillende thema’s, spelletjes, avonturen, en een weekend zonder ouders waren een fantastische belevenis. Dit alles heeft geleid om als kampleider en uiteindelijk zelfs als voorzitter van het kamp op te treden.

Vanwege een studie in en verhuizing naar Eindhoven, is het badmintonnen in Pijnacker op een lager pitje komen te staan en is het voorzitterschap van het kamp overgedragen naar anderen. Inmiddels is mijn studie afgerond, woon ik weer in Pijnacker en ben ik net zo enthousiast als vroeger om het spelletje weer op te pakken. In de afgelopen periode ben ik dus gevraagd om voorzitter van onze mooie club te worden en heb ik ja gezegd. Na het feestelijke onthaal tijdens de ALV en de eerste bestuursvergadering, zie ik de komende periode met mijn mede bestuursleden met veel plezier tegemoet.

Mochten er vragen of verbeterpunten zijn, schroom niet om mij in de zaal of eventueel via de e-mail contact met mij op te nemen.

Frank