Uncategorized

Inschrijving jeugd- en opstapcompetitie 2019 geopend

Je kunt je weer inschrijven voor de Opstapcompetitie of de Jeugdcompetitie komend voorjaar!

201804-3De opstapcompetitie is voor beginnende kinderen die nog niet zo lang spelen en de jeugdcompetitie voor kinderen die al gevorderd zijn of al twee keer meegedaan hebben met de opstapcompetitie.
De competitie start eind februari en eindigd begin juni. De wedstrijden (max. 10; 5 uit en 5 thuis) worden in het weekend gespeeld en wij spelen thuis op zondagmiddag. Het speelschema wordt later bekend gemaakt.

In het afgelopen voorjaar hadden we maar liefst 7 teams die deelnamen en was iedereen enthousiast. Dit jaar willen wij, als Jeugdcommissie, graag dat alle kinderen zich inschrijven om competitie te gaan spelen. De kinderen die competitie spelen beleven nog meer plezier aan de sport en groeien sneller in hun vaardigheden.

De inschrijving voor de komende jeugd- en opstapcompetitie is nu van start gegaan. Doe mee!

Inschrijving sluit op Zondag 15 oktober 2018.

Voor diegene die nog onbekend zijn met de competitie, kunnen op onze BCP website er alles over lezen. Begin dan bij “Voor het eerst…”. Ook handig voor de ouders.

De bijdrage voor deelname aan de jeugd- of opstapcompetitie is € 20,– per kind.

Je kunt je nu inschrijven via de website via het Inschrijfformulier. Op deze pagina kun je ook meer informatie vinden over de jeugdcompetitie en opstapcompetitie.

Heb je vragen? Dan kan je ons bereiken via de jeugdcompetitieleider of ons of de trainers aanschieten tijdens de trainingen.

We kijken uit naar jullie deelname! Doe mee en schrijf je allemaal in.