Jaarverslagen

Voorstellen Bas

Beste lezer,alt

Als eerste bedankt en wat fijn dat je deze nieuwsbrief leest! In de nieuwsbrief en op de website van BCP staan altijd belangrijke zaken rondom onze vereniging.

Als nieuwe wedstrijdsecretaris van onze Badmintonclub is mij gevraagd mij voor te stellen. Zoals je aan mijn prijzenkast kan zien, badminton ik al een tijdje mee.

Na mijn mislukte voetbalcarrière bij Oliveo begonnen bij de jeugd bij (als ik het mij goed herinner) Joop de Wit en Richard Giorgi. Met een kleine pauze rond mijn 20e ben ik sinds 2014 weer een blij actief lid bij de BCP.

Ik woon in Pijnacker met mijn vrouw Michelle en mijn dochtertje Emma. Voor de kost werk ik als IT-Consultant en ben inmiddels een jaar gestationeerd bij Logius in Den Haag. Vrijwillige bestuurservaring heb ik ook op mijn cv. Zo’n 8 jaar ben ik voorzitter geweest van Jongerencentrum De Trucker in Pijnacker.
Waarom ik wedstrijdsecretaris wilde worden? Competitie spelen vind ik zelf een van de leukste dingen om te doen. Je gaat hier beter door spelen, speelt eens tegen andere mensen en ontwikkelt teamgevoel. Wouter was al een tijdje naar een vervanger aan het zoeken en ik heb tegen hem gezegd ‘als je niemand kan vinden dan wil ik het wel doen!’

Helaas heb ik begrepen dat het aantal teams in de competitie de afgelopen jaren aan het teruglopen is. Dit is niet alleen jammer voor de vereniging maar voor de hele sport. Immers, zoekt jeugd soms ook een uitdaging en die stappen dan vaak over naar andere verenigingen of sporten waar ze deze uitdaging wel kunnen vinden. Ondanks dat ze hier dan wel verder voor moeten reizen,

Leden die competitie spelen weet ik te vinden en kan ik hopelijk ook blijven motiveren. Maar hoe krijg ik de leden die dit niet meer of nog niet doen weer aan de competitiewedstrijden? Mocht je hier eens gedachte over willen wisselen of heb je vragen of tips voor mij? Spreek mij dan gerust aan of zoek contact via de e-mail

Heb er zin in, tot in de hal!
Bas Lijster