Jeugdkamp

Jeugdkamp 2018

altOp 21 tot 23 september vond het jaarlijkse jeugdkamp weer plaats.

Het weer was niet om over naar huis te schrijven, maar dat mocht de pret niet drukken.
Vrijdag begon met een spannende speurtocht. Na de speurotocht was het tijd voor een kampvuur. Bij het kampvuur was het tijd voor de sterke verhalen en het spel hints kon ook niet ontbreken.

 

Na een kort nachtje werden we wakker en hadden we een heerlijk ontbijt. Er waren ook twee jarige aanwezig, dus er moest ook feestje gevierd worden. De verjaardag van Wouter en Lotte werden gevierd met muziek en taart. Verder werden er veel leuke spellen gedaan om te kijken wie het beste kan tijdreizen. Na het heerlijke avondmaal was het tijd om te laten zien wie het beste kan acteren, zingen of een andere leuke act kon opvoeren. De jury werd omvergeblazen door de verschillende dansjes, karaoke en de verschillende eetproeven. Na de bonteavond was het nog lang gezellig en werd er hard gedanst en ook werd er weer een kampvuur aangestoken. Na een kort nachtje was het al weer zondag en dat betekend de laatste dag van het kamp. De teams moesten tegen elkaar strijden in een escaperoom. Het was een moeilijke opgave, maar gelukkig is het alle kinderen gelukt om de deur op te krijgen.

Na de prijsuitreiking zijn we we naar het mooie Pijnacker- Nootdorp vertrokken.

Wij hebben al weer zin in volgend jaar!

De kamp commisie

altaltalt