Toernooien

Zilveren shuttle toernooi

Op zondag 30 september 2018 was het jaarlijkse zilveren shuttle toernooi. Een toernooi dat samen wordt georganiseerd door 6 verenigingen uit de regio (BC Delft, Swety Day, BC Pijnacker, DEO Nootdorp, BBV PIP Berkel en BC Schipluiden). Deze keer werd het zilveren shuttle toernooi gehouden in de Viergang in Pijnacker en was het dus een thuiswedstrijd voor BC Pijnacker. In totaal deden er 106 kinderen mee waarvan 12 jongens en meisjes van BC Pijnacker. Het was een gezellig toernooi en de wedstrijden waren van hoog niveau. BC Pijnacker scoorde maar liefst 8 zilveren shuttles dus een geweldig resultaat. Inge van Rooijen, Patrick de Keijzer en Laura de groot wonnen de zilveren shuttle als poulewinnaar. Lucas Tettero, Joost Kiekebeld, Sander Kattestaart, Eva Dooms en Elena van Kuijk wonnen de zilveren shuttle als 2e in de poule. Gefeliciteerd allemaal!!