Algemeen nieuws

40 jaar lid van BCP

altAan het druk bezochte BCP-Kerstballentoernooi 2018 op zondag 16 december namen ook twee leden deel die het verdienen extra in het zonnetje gezet te worden: Hetty van Buijtene en Cees van der Sluis.

Beiden zijn in 1978 lid geworden en dit jaar dus 40 jaar BCP’er! Dit was voldoende reden voor het bestuur om hen na afloop van het toernooi extra in het zonnetje te zetten. Beiden zijn bovendien niet alleen nu nog steeds actief als spelers, maar beiden waren in het verleden ook heel actief als bestuurslid: Hetty als secretaris en Cees als bestuurslid voor de MEP, het toenmalige gedrukte clubblad van BCP.

Onder Hetty’s verantwoordelijkheid werden secretariaat en ledenadministratie tot één functie gecombineerd, wat daarna altijd zo zou blijven. En onder Cees’ niet-aflatende zorgen werd de MEP van een stencilblad tot een mooi gedrukt clubblad, vol nog altijd leesbare verhalen.
Kortom, beiden hebben een onuitwisbare stempel op BCP gedrukt en dat werd terecht afgelopen zondag gememoreerd door het huidige bestuur,dat zijn waardering met een passende herinnering aan dit jubileum gepaard liet gaan.
Cees en Hetty, we hopen dat jullie speelplezier bij BCP nog eindeloos lang mag voortduren. Gefeliciteerd met dit jubileum!

alt