Algemeen nieuwsJeugd

Afmelden woensdagavond training

Elke woensdagavond staan er veel junioren met veel plezier te trainen. Door allerlei uiteenlopende redenen verschillen de aantallen soms wel tussen de 12 en 20, waarbij de laatste periode het aantal meer naar de 20 gaat, wat natuurlijk als heel positief wordt ervaren. Voor de trainers is het hierdoor moeilijker om de training voor te bereiden en/of in het uiterste geval te doen besluiten of mogelijk 1 trainer voldoende is. In de voorbereiding van de training wordt dan rekening gehouden met meer of minder spelers en de oefeningen worden hierop mogelijk aangepast.

Om de voorbereiding van de training nog doeltreffender te maken, is de afmeldmail geïntroduceerd. Met een heel eenvoudig mailtje, kun je je kind afmelden om naar de training te gaan. Geef bij het afmelden ook direct de reden op waarom je niet kunt spelen, zodat bij mogelijke struikelstenen hier tijdig op ingespeeld kan worden.

Met deze pilot gaan wij per direct starten. Wij willen iedere ouder dan ook vriendelijk vragen om hier gebruik van te maken. Via het e-mailadres  kun je vanaf vandaag eenvoudig jezelf afmelden. Na een periode zullen wij de gegevens analyseren (uiteraard zal dit vertrouwelijk plaats vinden) en kijken of de beoogde doelen zijn bereikt. Let op, het afmelden voor de trainingen van de zaterdagochtend is dit nog niet van toepassing.