Algemeen nieuws

Geef je op! Competitie Najaar 2020

In september 2020 start de najaarscompetitie van Badminton Nederland niuws in deze competitie is dat wij ook heren en- damesteams op kunnen geven, onze voorkeur gaat wel uit naar mix-teams. Via dit formulier kun jij je opgeven als je mee wil spelen voor de BCP. Je kunt hierbij je voorkeur opgeven voor de samenstelling van je team en de klasse waarin je wil spelen maar dit is niet verplicht. Deze competitie loopt t/m februari 2021.

De wedstrijdsecretaris zal zo veel mogelijk rekening houden met de wensen die hieronder worden opgegeven. Teams die willen handhaven krijgen wel voorrang. Eventuele afwijkingen worden met jouw en je team besproken. Met je deelname aan de competitie ding je ook automatisch mee in de Meerbouw Cup! Deze sportprijs voor de spelers met het beste gemiddelde wordt uitgereikt in maart 2021.

Algemene voorwaarden:
– (mix) Wij moeten teams samenstellen van minimaal 2 dames en 2 heren. De voorkeur gaat naar minimaal en ook maximaal 3 dames en 3 heren.
– (Heren)Wij moeten teams samenstellen van minimaal 4 heren. De voorkeur gaat uit naar minimaal 5 en maximaal 6.
– Thuiswedstrijden worden gespeeld op maandagavond vanaf 20.00 tot +- 23.00
– De kosten bedragen:

€ 54,00 competitietoeslag
€ 30,00 shuttletoeslag (veer)

Je kunt je inschrijven t/m 30 maart 2020.

Ga naar het formulier: https://docs.google.com/forms/d/1GsvcZgBsHhGem_B9PHc4LRILzD7efeZD9D6KVmUgtCw

Voor vragen kun je contact opnemen met wil jij opgeven als invaller? geef dit dan graag aan per e-mail dan maken wij daar een poule van.