Acties

Vierde en laatste locatie AirBadminton on Tour bekend, Madelief in Keizershof

Ondanks de regen overdag, klaarde het in de avond mooi op. Waarschijnlijk komt dit door AirBadminton, want daar klaart iedereen van op. 

Het Emmapark in Ackershof was het decor dat deze keer werd gebruikt. Met de regenwolken aan de horizon en de zonnestraaltjes op de velden ontstonden er mooie regenbogen. Door deze inspirerende omgeving werden veel nieuwe en oude deelnemers tot het uiterste gedreven. Schitterende rally’s werden gespeeld en knappe punten werden gepakt.

Er heerste op de volle speelvelden één en al gezelligheid in het Emmapark. Gebrul, gejuich, en bovenal gelach voerde de boventoon van deze fantastische avond met een schitterende opkomst van deelnemers.

Zoals met alle leuke dingen, komt ook aan AirBadminton on Tour een einde. De laatste locatie van deze zomer is inmiddels bekend, namelijk het park aan de Madelief in Keizershof. Maandag 24 augustus van 19:00 tot 21:00 wordt met een beetje passen en meten de velden opgezet.

Wat moet je doen als je geen badminton spullen hebt? Gewoon langskomen! Wij stellen leenrackets en AirShuttles beschikbaar, die wij na elke wissel grondig desinfecteren. Heb je nog nooit gebadmintond, maar wil je het wel proberen? Geen probleem! Op ieder niveau zorgen wij ervoor dat een shuttle gemept kan worden.

Vind je het toch nog een beetje spannend? Kom gewoon langs en je wordt vanzelf aangesproken. Wij informeren je over alles wat je moet weten. Wil je al weten wat de spelregels zijn? Klik dan hier.