Acties

Aller-aller-allerlaatste kans op AirBadminton deze zomer!

Gisteren was de wijk Keizershof aan de buurt om kennis te laten maken met AirBadminton. Aangekondigde en onaangekondigde gasten (zoals een Tekkel) hebben genoten van de uitgezette velden en geweldige sport. Door de wind was het vele malen lastiger om de AirShuttle onder controle te krijgen. Hierdoor ontstonden er hilarische bewegingen en taferelen. Het gevolg waren een complete nieuwe dynamiek en spannende partijtjes.

De zomer loopt ten einde en hiermee komt ook een einde aan het AirBadminton on Tour. Je hebt nu nog de aller-aller-allerlaatste kans om kennis te maken met deze prachtige sport. De velden worden nog één keer opgezet voor het Baken van 19:00 tot 21:00.

Wij verzorgen voor jou de materialen, die grondig zijn gedesinfecteerd na elke speelronde. Dus je hoeft je qua corona nergens zorgen over te maken. Meld je aan, kom in beweging en geniet.