Algemeen nieuws

Bestuursfunctie Recreanten | BCP zoekt iemand die de recreanten vertegenwoordigd

Dat we het Corona virus serieus nemen, blijkt wel uit de laatste bestuursvergadering. Deze is helemaal digitaal gegaan en op afstand zijn alle punten in record tijd besproken! Één van de punten was het ontbrekende bestuurslid voor de recreanten. Het bestuur is hard op zoek naar iemand die met passie mee wil doen met de bewindvoering van onze schitterende club.

Is het te veel om aan alle bestuurlijke taken te voldoen, maar wil je wel je steentje bijdragen. Dan kun je uiteraard ook een gedeelte van de taken op pakken. 

Waar wij iemand of meerdere mensen voor zoeken zijn:

  1. Behartig de belangen voor de recreanten
  2. Organiseer de recreanten competitie (RCZ)
  3. Organiseer de tossavonden in de schoolvakanties (geen zomervakantie)
  4. Coördineer de zaalhuur met de penningmeester
  5. Breng de externe toernooien onder de aandacht
  6. Ondersteun PR/ledenwerving met werven nieuwe leden
  7. Onderhoud de e-mailbox
  8. Neem deel aan de bestuursvergaderingen (ca. 9x / jaar)
  9. Stelt een jaarverslag op

Nu lijkt dit natuurlijk heel veel werk, maar met het nodige plezier en ondersteuning vanuit de andere bestuursleden is het een peulenschil. De waardering die je voor het vervullen van je rol krijgt valt niet te onderschatten. Daarnaast is het jaarlijkse bestuursetentje ook een groot pluspunt om deel te nemen aan het bestuur.

Dus wil je meebouwen aan de toekomst van onze vereniging? Laat het ons weten en klik op onderstaande groene knop. Wanneer je nog niet overtuigd bent, maar het wel heel leuk lijkt; laat dan ook wat van je weten via onderstaande knop, zodat we hier samen invulling aan kunnen geven.