ActiesAlgemeen nieuws

AirBadminton on Tour is een groot succes!

Afgelopen weken zijn meerdere stops in Pijnacker aangedaan, waardoor ruim 100 mensen kennis hebben kunnen maken met deze gloednieuwe sport. Gedurende deze weken zijn er veel mensen geweest die een enkele keer hebben genoten van AirBadminton en ook mensen die niet meer weg waren te slaan. De reacties waren louter positief. Wij vinden het ‘sporten om de hoek’ dan ook een groot succes.

Donderdag 28 augustus was de laatste keer van deze zomer dat je kennis kon maken met AirBadminton. Vanwege de regen was er de noodzaak om de velden eerder af te breken, maar gelukkig kon daarna gewoon in de zaal verder worden gespeeld. Hier werd dan ook gretig gebruik van gemaakt met een volle hal. Een mooie start van het nieuwe seizoen in de zaal.

Iedereen bedankt voor het helpen opzetten en afbreken van de
velden, begeleiden van nieuwe gezichten, en deelnemen aan de avonden; zodat werkelijk
iedereen van het spel kon genieten.