Algemeen nieuws

De zalen gaan maandag 31 augustus weer (met aangepaste regels) open!

Na maanden van wachten en een succesvolle airbadmintoncampagne in de zomervakantie mogen we vanaf de start van het nieuwe seizoen weer in alle zalen en op alle speeldagen binnen badmintonnen.
Vrijspelen? Trainen? Het kan allemaal weer maar blijf voorzichtig.

De eerste speeldagen zijn hieronder te vinden:

 • Maandag 31 augustus in de Viergang vanaf 20.00
 • Woensdag 2 september in Emerald voor de jeugd tussen 18:00-19:00 en tussen 19:00-20:00
 • Woensdag 2 september in Emerald voor de senioren vanaf 20:00
 • Donderdag 3 september in het Baken vanaf 20.30
 • Zaterdag 5 september in de Viergang voor de jeugd tussen 8.30-10.30

Uiteraard houden we ons allemaal aan de coronamaatregelen. Het is je eigen verantwoordelijk om buiten de badmintonbaan de 1,5 meter afstand te houden als je niet bezig bent met sporten, dus langs de kant van de baan, in de kleedkamers en in de kantine. Is de kleedkamer bijvoorbeeld best welk druk? Wacht dan gewoon even en geef elkaar de ruimte om te kunnen omkleden. We vragen iedereen om bij binnenkomst een formulier volledig in te vullen met voor- en achternaam zodat we bij mogelijke besmettingen snel kunnen handelen bij een bron- en contactonderzoek. Tevens is er genoeg zeep aanwezig om je handen te ontsmetten. Bedank elkaar na het spelen zonder fysiek contact.

Twijfel je over een maatregel of heb je er vragen over kijk dan in eerste instantie op https://nocnsf.nl/wat-doet-nocnsf/sport-en-maatschappij/coronavirus-en-sport-veelgestelde-vragen

Voor competitiespelers geld het volgende.

 1. Wij hebben steeds maximaal 2 thuiswedstrijden tegelijk. Om zowel in de sporthal als in de kantine zo goed als mogelijk afstand te kunnen houden. In de kantine gelden de horeca regels dus luister goed naar het personeel van de Viergang of het Baken.
 2. Hoe ongezellig ook, we verzoeken jullie géén publiek/supporters/coaches mee te brengen.
  Vul wedstrijdformulieren volledig in met naam en achternaam zodat we bij mogelijke besmettingen snel kunnen handelen bij een bron- en contactonderzoek.
 3. Wij zullen ervoor zorgen dat er genoeg zeep is in de kleedkamer om handen te kunnen wassen.
 4. Bedank elkaar na het spelen zonder fysiek contact.

Daarnaast algemeen bekend! Heb je klachten die kunnen wijzen op COVID-19 deze zijn: verkoudheidsklachten (zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn) en/of hoesten, benauwdheid, verhoging of koorts of plotseling verlies van reuk en/of smaak (zonder neusverstopping). Blijf dan thuis en laat je testen!