Uncategorized

Inschrijven Najaarscompetitie 2021 – 2022

Beste seniorleden. In januari jl. moesten we door de coronamaatregelen helaas besluiten om de competitie 2020/2021 definitief te beëindigen. De tijd staat echter niet stil en zoals ieder jaar werken we vanaf februari toe naar de start van de nieuwe competitie. Om de competitie voor volgend seizoen goed te organiseren is het voor Badminton Nederland belangrijk dat de teams op tijd worden ingeschreven.

Tot en met 8 april kunnen wij teams inschrijven. Dit zijn zoals van oudsher Mix-teams maar sinds vorig jaar kunnen wij ook heren en- damesteams opgeven.

Waarom 8 april? Hier het antwoord van Badminton Nederland.
Er is voor gekozen om de deadline op 8 april te stellen; dit op verzoek van verenigingen die anders, bij een latere datum, problemen ervaren in het huren van de sporthal. Wel gaan we actief alle verenigingen die teams hebben in de competitie telefonisch benaderen om eventuele knelpunten te achterhalen. Met alle bijzondere gevallen zullen we rekening houden zodat iedere vereniging een goede start kan maken. Daarnaast is het eenvoudiger om een team na inschrijving terug te trekken dan op een later moment nog een team aan de competitie toe te voegen. Omdat we begrijpen dat er verenigingen twijfelen over het aanmelden van teams hebben we besloten om de deadline om teams zonder kosten terug te trekken te stellen op 1 augustus 2021. Jullie enthousiasme, hulp en passie voor onze mooie sport hebben we nodig voor een soepel verloop van de inschrijvingsprocedure en later van de competitie.

Kortom je kunt je weer opgeven voor de competitie. Dit doe je door eenvoudig een e-mail te sturen naar .

Je kunt hierbij je voorkeur opgeven voor de samenstelling van je team en de klasse waarin je wil spelen maar dit is niet verplicht. De wedstrijdsecretaris zal zo veel mogelijk rekening houden met jullie wensen. Eventuele afwijkingen worden met jouw en je team besproken teams die willen handhaven krijgen de voorkeur.

Met je deelname aan de competitie ding je ook automatisch mee in de Meerbouw Cup! Deze sportprijs voor de spelers met het beste gemiddelde wordt uitgereikt in maart 2022.

Algemene voorwaarden.
– (mix) Wij moeten teams samenstellen van minimaal 2 dames en 2 heren. De voorkeur gaat naar minimaal en ook maximaal 3 dames en 3 heren.
– Wij moeten teams samenstellen van minimaal 4 heren of 4 dames. De voorkeur gaat uit naar minimaal 5 en maximaal 6.
– Thuiswedstrijden worden gespeeld op maandagavond vanaf 20.00 tot +- 23.00
– De kosten bedragen:
€ 54,00 competitietoeslag
€ 30,00 shuttletoeslag (veer)

Je kunt je inschrijven t/m 7 april 2021.