Update 07-06: We kunnen weer badmintonnen!

Update 07-06-20212

Per 5 juni kunnen weer binnen en buiten sporten in groepen van maximaal vijftig personen en zonder de verplichte 1,5 meter afstand. Dat betekent dat het vanaf dan ook voor volwassenen weer is toegestaan om te dubbelen. Niet alleen in de zaal zijn er versoepelingen maar ook de kleedkamers en sportkantines mogen weer open.

We zijn erg blij met de aanstaande versoepeling van de maatregelen en hopen dat deze trend zich in de zomer doorzet zodat we in september zonder al te veel beperkingen aan een nieuw badmintonseizoen kunnen beginnen.

We zijn erg blij met de aanstaande versoepeling van de maatregelen en hopen dat deze trend zich in de zomer doorzet zodat we in september zonder al te veel beperkingen aan een nieuw badmintonseizoen kunnen beginnen.

——————————————-

De finish is in zicht! 18 mei kondigde het Kabinet meer ruimte aan voor binnen- en buitensport.

Wanneer het Kabinet niet op de pauzeknop hoeft te drukken, gelden met ingang van woensdag 19 mei de volgende versoepelingen:

  • Er mogen maximaal 30 personen per ruimte aanwezig zijn (dit is exclusief personeel).
  • Reserveren, registratie en gezondheidscheck zijn verplicht.
  • Sporten mag alleen op 1,5 meter afstand van anderen. Dit gebeurt individueel. Of in groepsverband met maximaal 2 personen. Dit is exclusief de instructeur. En geldt niet voor kinderen tot en met 17 jaar.
  • Groepslessen zijn niet toegestaan. Dit geldt niet voor kinderen tot en met 17 jaar.
  • Kleedkamers en douches zijn gesloten.
  • Wedstrijden en publiek zijn niet toegestaan. Voor kinderen tot en met 17 jaar zijn wedstrijden wel toegestaan. Maar alleen met teams van de eigen sportclub. Hierbij mag geen publiek aanwezig zijn.
  • Binnen moet iedereen een mondkapje dragen. Maar deze mag af tijdens het sporten.
 
Kijk voor al onze speeldata in de agenda.