ActiesAlgemeen nieuws

BCP barbecue 2021

Donderdag 26 augustus was het zover! Na een kille en buiige dag brak om vijf uur het zonnetje door. Zo kon de BCP barbecue in een mild zonnetje van start gaan.

Terwijl enkelen zich aan het AirBadminton waagden, stelden de meesten zich tevreden met het geanimeerd uitwisselen van vakantie-ervaringen en coronaperikelen. Dit alles natuurlijk onder het genot van een drankje uit het Baken of een slokje van het koppige druivenextract van Aad.

Met de komst van de Nootdorpse barbecue-expert De Visser steeg de verwachting tot grote hoogte. En deze hoge verwachting werd geheel ingelost. De malse satés, de hamburgers, de zalm, de garnalen en nog veel meer zorgden ervoor in combinatie met de heerlijke salades en het fruitdessert dat niemand iets te klagen had.

Het was, kortom, een uitstekende BBQ voor ruim dertig leden, maar het smaakte zo goed dat het volgend jaar een dubbel aantal aanwezigen verdient!