BondsnieuwsJeugd

Gratis badmintonracket voor nieuwe jeugdleden tot en met 12 jaar!

Hoeveel redenen heb je nodig om lid te worden? Wij kunnen er nog eentje toevoegen! Jeugdleden tot en met 12 jaar krijgen nu een gratis badmintonracket.

Badminton Nederland heeft namelijk een unieke en leuke actie opgezet. Speciaal voor jeugdleden die tussen 8 september en 31 december 2021 lid worden van Badmintonclub Pijnacker krijgen een gratis badmintonracket.

Zodra wij jou hebben aangemeld bij de Badminton Bond ontvang je twee e-mails, waarvan één e-mail een vouchercode bevat om een racket aan te schaffen. Je hebt keuze uit 5 verschillende maten, waardoor er altijd eentje tussen zit speciaal voor jou!

Uiteraard zorgen wij ervoor dat je aanmelding zo snel mogelijk rond is, maar let op dat hier altijd wat tijd overheen kan gaan. Zorg dus dat je je nu meteen aanmeldt, zodat jij gebruik kan maken van deze eenmalige actie!