De vacature voor de functie Recreanten is ingevuld! Welkom Pauline!

Mijn naam is Pauline Harmsen en ik ben sinds 2021 lid van de BCP. Tot mijn 14de heb ik badminton gespeeld en de laatste jaren begon het te kriebelen om het weer op te pakken. Dat iedereen op elk gewenst niveau kan spelen, maakt de sport voor mij zo mooi. Vanaf de eerste avond dat ik de zaal instapte voor een training voel ik mij thuis bij BCP. Naast het trainen en de wedstrijdjes gaat het mij ook om het sociale aspect en de gezelligheid samen.  Voor mij alle reden om mij te willen inzetten voor de vereniging en de belangen van de recreanten te behartigen in het bestuur. In mijn vrije tijd maak ik graag lange wandelingen, bezoek ik musea, probeer ik mijn tuin zo vogel- en insectvriendelijk mogelijk in te richten en geniet ik van weekendjes weg in Nederland.