Algemeen nieuwsJeugd

BCP domineert de sportmarkt in de Viergang!

Zaterdag 2 juli is door Team4Talent opnieuw een sportmarkt in De Viergang georganiseerd. Onder leiding van de onvermoeibare Etzel was ook BCP dit jaar weer present.

Na een wat aarzelend begin kwam de stroom deelnemers goed op gang. Veel ouders en kinderen bleken geïnteresseerd. Op een gegeven moment bezette BCP zelfs praktisch het hele middengedeelte van de sporthal en waren alle twintig oefenrackets in gebruik!

Bij de jongste deelnemers viel met name het hard tegen een ballon aanslaan erg in de smaak. Evenals het snoepje na afloop, trouwens. Zo vloog de tijd om en konden organisatoren, vrijwilligers en deelnemers terugkijken op een gezellige en levendige sportmarkt 2022. Met dank aan de fijne organisatie van Team4Talent en iedereen die meegeholpen en meegedaan heeft.