Sponsors

Vacature alarm: Wij zoeken secretarieel medewerker!

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste secretarieel medewerker die samen met collega’s zorgt dat alles op ons secretariaat op rolletjes loopt. Naast de reguliere receptie-/secretariaatstaken is er volop ruimte voor eigen initiatief en verdere ontwikkeling… 

Wij zijn Hills accountants en adviseurs. Een zelfstandig, middelgroot accountants- en advieskantoor gevestigd in het mooie Rotterdam. Niet in het bruisende centrum (al zit je daar zo), maar in de noordelijke wijk Hillegersberg. Op nog geen tien minuten lopen van winkels en horeca. Aan de Bergse Plas is het vooral ‘s zomers goed toeven en daar doen we dan ook regelmatig een drankje

Klik op de volgende link voor meer info op LinkedIn… 

Of bekijk de vacature direct op de website van Hills accountants en adviseurs