ActiesAlgemeen nieuws

Schrijf je nu in voor het Frans Langelaan Bedrijventoernooi 2022!

Jaarlijks organiseert TTVP het Frans Langelaan Bedrijventoernooi. Dit jaar organiseren zij dit samen met Badmintonclub Pijnacker. De bedoeling is dat zowel met een badmintonracket als met een tafeltennisbatje aan de gang wordt gegaaan; unieke combinatie en u beoefent twee sporten.

De opzet van het toernooi is recreatief! Een gezellige avond met uw collega’s sportief bezig zijn. En kennismaken met andere bedrijven en organisaties uit de regio. Gezelligheid gaat boven prestatie en na afloop is er een borrel. En wordt de Frans Langelaan wisselbeker aan het winnende bedrijfsteam uitgereikt.

Een unieke kans om met uw onderlinge collega’s een leuke avond te badmintonnen en te tafeltennissen in een inspirerende omgeving.

Datum: Maandag 24 oktober 2022

Tijd: 20.00 – 23.00 uur

Kosten: € 35,- per deelnemend team

Locatie: Sporthal de Viergang, Sportlaan 1, 2641 AZ Pijnacker

Parkeren: Bij de Viergang, ruim voldoende parkeerplaatsen aanwezig.

Vind je dit leuk en ga je voor een gezellige avond sporten tegen collega-ondernemers en instellingen, schrijf u dan in via onderstaande link. Op dit formulier staat nog extra informatie over het toernooi vermeld.

https://forms.gle/Tf6Y6vdD3qJz4f5PA

Wanneer wij uw inschrijving ontvangen dan sturen wij u een formulier toe voor de opgave van uw teams(s).