Sponsors

Wie heeft de Meerbouwcup 2021-2022 gewonnen? Ontdek het hier!

Elk seizoen wordt er competitie gespeelt op verschillende niveaus. Badmintonclub Pijnacker houdt op basis van het aantal gewonnen en verloren sets individuele scores bij. Aan het eind van het seizoen worden de scores gewikt en gewogen, waarna de laatste stand wordt opgemaakt. De beste dame en heer krijgen de felbegeerde Meerbouwcup!

Na een felle strijd in de mix (en heren) competitie, waarin de teams ook nog kampioen zijn geworden, wist Frank bij de heren de winst  mee naar huis te nemen. Bij de dames was het niveau ongekend hoog en is de strijd lang spannend geweest. Uiteindelijk kan Kim de trofee in haar prijzenkast tentoon gaan stellen. Namens Kim nam haar neefje Tim, een ongelofelijk talent, haar prijs in ontvangst.   

Badmintonclub Pijnacker dankt Meerbouw voor het hardhout vertrouwen in onze vereniging en het sponsoren van deze schitterende prijs.