Algemeen nieuws

Zomaar wham, Het Baken in vuur en vlam!

Op 19 februari 2023 aangepast met nieuwe startdatum.

Het zal je vast niet zijn ontgaan. De parkeergarage van Het Baken stond zaterdag 28 januari in vuur en vlam. De dagen erna stapelden de nieuwsberichten, één op één op elkaar. Het lange verhaal kort is dat er vanwege roetschade en stankoverlast nu niet gebadmintond kan worden. De verwachting is dat dit nog 2 weken duurt, dus vanaf donderdag 9 maart zou het weer mogelijk moeten zijn om te badmintonnen.

Onze berichtgeving liet wat langer op zich wachten dan wenselijk, omdat wij nog goede hoop hadden op een alternatief. Zo is er bij de gemeente navraag gedaan voor andere speelmogelijkheden, maar helaas zijn alle andere zalen geboekt. Het is dus even afwachten tot Het Baken weer open mag voor een sportief partijtje op het veld of een gezellige borrel voor daarna. Zodra dit weer mogelijk is, zullen wij jullie berichten.