Vacatures

Opinion Accountancy & Tax – Assistent-accountant

Ben jij iemand die graag anderen helpt door helderheid en kalmte te bieden? Of het nu aan een klant is of aan een collega in je team? En vind je het leuk om samen te werken en iets op te bouwen? Dan zou jij wel eens de perfecte teamspeler kunnen zijn die wij zoeken.

Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden, een ondernemende mindset en een adviserende instelling. Met andere woorden, je hebt de benodigde vaardigheden om klanten binnen onze accountancypraktijk op financieel gebied te ondersteunen en hun gezondheid te waarborgen. Je hebt ook oog voor het behoud van deze gezondheid, met de nodige zorg en aandacht. Of je hebt het potentieel en de wens om deze vaardigheden te ontwikkelen. Wij bieden passende begeleiding om jouw groei in je carrière te faciliteren, met voldoende ruimte voor jouw individuele en professionele doelen. Deze doelen worden vastgelegd in een persoonlijk ontwikkelplan.