Uncategorized

Wij zoeken jou als trainer voor de woensdagavond!

Wij zoeken een train(st)er voor de allerkleinste (18:00-19:00), vanaf zo’n 12 jaar (19:00-20:00) en senioren (20:00-21:00), waaronder een aantal competitiespelers. Het betreft dus woensdagavond van 18:00–21:00 in sporthal de Emerald te Delfgauw. Hierna staat het je vrij om nog een half uurtje vrij te spelen met de spelers. Lijkt dit je leuk? Neem dan contact met ons op.

Wie zoeken wij? Wij zoeken iemand die de jeugd en volwassen laat zweten en ploeteren; maar ook kan motiveren, enthousiasmeren en ze naar een hoger niveau kan brengen. Het is een pré wanneer je ook in het Engels les wilt geven. Het doel is om de volwassenen deel te laten nemen aan de competitie. 

Wanneer je (nog) geen diploma hebt, is dat geen probleem. Wij stellen budget beschikbaar waar jij je trainingsvaardigheden kan vergroten. Daarnaast ben je automatisch lid, waardoor je direct mee kan doen met alle activiteiten en evenementen. Wij vinden het belangrijk dat je verbonden bent met de vereniging. Naast lesgeven, vind je het leuk om samen met het bestuur en andere trainers mee te denken over de toekomst van de vereniging. Je durft je eigen standpunten in te nemen en denkt kritisch mee, waardoor uiteindelijk een zo goed mogelijk eindresultaat wordt behaald voor de vereniging.

Wie zijn wij? Badminton Club Pijnacker is een vereniging die niet alleen wil bestaan, maar vooral vooruit wil gaan. Door veel tijd en middelen te investeren in onze leden en trainers ontstaat er een solide basis om op verder te bouwen. 

Heb je interesse? Kom dan training geven bij de gezelligste sportclub van Pijnacker! Wanneer er naar aanleiding van bovenstaande vragen zijn, horen wij dat uiteraard ook graag.