Algemeen nieuws

Nieuwe trainers maandag- en woensdagavond!

Maak kennis met onze twee nieuwste aanwinsten voor de maandag- en woensdagavond badmintontrainingen!

We zijn verheugd om jullie voor te stellen aan onze gepassioneerde en ervaren trainers die klaarstaan om je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Op maandag verwelkomen we Sandor Matla, wiens diepgaande kennis van het spel en enthousiasme voor coaching je zeker zullen inspireren. En op woensdag hebben we het genoegen om Dick Breeuwer te introduceren, een dynamische trainer met een bewezen staat van dienst in het begeleiden van spelers van alle niveaus.

Sandor Matla
Dick Breeuwer

Samen beloven ze boeiende en technisch uitdagende sessies die je spel zullen verbeteren en tegelijkertijd zorgen voor een leuke en motiverende trainingservaring. Of je nu nieuw bent in de sport of al enige ervaring hebt, deze trainers staan klaar om je te begeleiden op je badmintonreis.

Wacht niet langer en sluit je aan bij de trainingen op maandag en woensdagavond om je spel naar nieuwe hoogten te brengen!