Bondsnieuws

Hans Kammenga koninklijk onderscheiden

Op vrijdag 25 april jl. is Hans Kammenga benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Badminton Nederland feliciteert Kammenga van harte met zijn onderscheiding.
Hans Kammenga is in 1975 begonnen bij Badmintonvereniging ’t Pluumpje, waar hij soms meerdere functies tegelijk vervulde. Ook startte Kammenga het overleg tussen alle sportverenigingen in Eerbeek op en hielp hij bij de oprichting van het gezamenlijk clubblad Sportflitsen.
Ook stuurde Hans Kammenga de senioren-, jeugd- en recreantencompetitie aan en nam hij plaats bij regionale vergaderingen met de drie competitiecommissies en eens per maand met het totale districtsbestuur. Als voorzitter van het districtsbestuur had hij te maken met de totale organisatie en het aansturen van het districtsbureau. Als voorzitter moest hij ook aanwezig zijn bij de landelijke vergaderingen, die te maken hadden met het functioneren van de bond en was hij vaak present op grote landelijke toernooien en bij evenementen.
Vanaf 2001 functioneert Hans Kammenga nog steeds als service- en badminton uitleenpunt van leenrackets waar door verenigingen veel gebruik van wordt gemaakt.

Lees meer…