Toernooien

Veel prijzen voor BCP kids op 2e RJC toernooi

Regio Jeugd CircuitAfgelopen weekeinde vond het tweede Regio Jeugd Circuit toernooi plaats bij BC Mix in Naaldwijk. In de periode van september t/m februari vindt er iedere maand een “RJC” toernooi plaats. Aan dit toernooi deden 7 kinderen van BC Pijnacker mee.

 

Voor Tim Meulstee en Chanel Snijders het eerste toernooi. Tim moest gelijk onder 13 jaar spelen in plaats van onder 11 omdat hij meer dan 50% gewonnen had onder 11 jaar in de jeugdcompetitie. En dan moet je een klasse hoger spelen. Toch heeft Tim een single kunnen winnen. Heel goed. Chanel Snijders deed het uitstekend voor de eerste keer. Zij deed met haar 8 jaar mee in de categorie onder 11 jaar met de dubbel en de single, waar ze vervolgens eerste werd in deze onderdelen! Gefeliciteerd!

Maar de koek kon niet op, want ook de overige deelnemers vielen in de prijzen: Meike de Kraa (onderdeel U13) struikelde weliswaar in de halve finale met de single, met het gemengd dubbelspel won ze de eerste prijs, en met de dubbel de tweede prijs, samen met Frédérique Lenssen. Alexander Oey deed mee onder 15 jaar, net zoals Ruby Panhuis en Lincy Termorshuizen. Alexander won in alle onderdelen de tweede prijs, dus kon 3 bekers mee naar huis nemen. Ruby verloor helaas haar single in de halve finale, maar won wel de tweede prijs, samen met Alexander, met de mix. Samen met Lincy won ze de eerste prijs met de meisjesdubbel onder 15 jaar!

BC Pijnacker viel dus goed in de prijzen op dit toernooi.
We feliciteren deze kinderen met hun geweldige prestatie!

Bekijk hier de winnaars: https://www.facebook.com/BCPijnacker/posts/804285376340860