Algemeen nieuws

Voorstellen Remco en Etzel jeugdcommisie

Helaas hebben Jos en Bertine van de Jeugdcommisie aangegeven volgend seizoen te gaan stoppen. Jos en Bertine hebben zich hard ingezet voor de Jeugd en dit heeft zijn vruchtenafgeworpen. We vinden het heel jammer dat Jos en Bertine gaan stoppen. We bedanken ze alvast voor alles wat ze voor de jeugd en de BCP hebben gedaan. Gelukkig zijn er ook al opvolgers voor Bertine en Jos, namelijk Etzel van Kuijk en Remco van der Lee. Etzel en Remco zullen alvast voorbereid worden, zodat ze het stopje volgend jaar over kunnen nemen en samen met Arold vd Biggelaar verder bouwen aan onze jeugd.

alt

Ik ben Etzel van Kuijk, vader van Elena. Elena is één jaar geleden begonnen met badminton en zelf speel ik al een jaar of 15 bij de recreanten van BCP. Ik ben 48 jaar en gevraagd het stokje in de jeugdcommissie van Bertine over te nemen en dat ga ik de komende tijd zo goed mogelijk proberen. Ik vind het mooi om te zien hoe kinderen in verassend korte tijd grote vooruitgang boeken, vooral omdat ik er zelf veel langer over heb gedaan om hetzelfde een beetje onder de knie te krijgen. Badminton is een geweldig spelletje en het mooie is dat je er heel veel plezier aan kunt beleven onafhankelijk van het niveau waarop je het speelt. Dat laatste staat dan ook voorop. Plezier beleven aan badminton ongeacht het niveau waarop je het speelt. Ik probeer regelmatig aanwezig te zijn in de hal bij de trainingen op zaterdagochtend in de Viergang en woensdag namiddag in de Emerald. Voor vragen over de jeugd kunnen jullie bij mij komen.

alt

Mijn naam is Remco van der Lee. Ik ben zeventien jaar oud en speel badminton sinds mijn zevende jaar. Ik heb tot ongeveer mijn dertiende bij BCP gespeeld en ben in die tijd met de jeugdcompetitie één keer derde en één keer zijn we ook echt Nederlands kampioen geworden. Daarna ben ik naar DKC gegaan (een topclub in den haag) omdat ik daar hoger kon spelen. Ik ben voor volgend seizoen ingedeeld in team 4 dat derde divisie speelt. Ook al ben ik bij DKC gaan badmintonnen, ik ben nooit echt helemaal weggegaan bij BCP. Ik geef training samen met Tim en Richard op de zaterdagochtend en ik ga dit jaar voor de tweede keer mee op jeugdkamp als leiding. Nu Jos mij heeft gevraagd zijn plek over te nemen in de jeugdcompetitie ga ik dus nog meer doen met BCP wat ik erg leerzaam vind en bovendien leuk. Ik ga komend jaar over naar mijn examenjaar (6 vwo). Ik zie ernaar uit om verder te werken met BCP.