Algemeen nieuws

BCP versus Corona

Zoals u wellicht heeft gehoord, heeft de Nederlandse regering afgelopen weekend nieuwe aanbevelingen gedaan over hoe we allemaal de verspreiding van het Coronavirus kunnen verminderen. Hiermee is de sluiting van alle verenigingen tot en met in ieder geval 6 april 2020 een feit geworden. Aangezien de duur van de aangekondigde maatregelen elke dag wordt gewijzigd, volgen we de laatste ontwikkelingen op de voet.

 

Voor onze persoonlijke veiligheid is het belangrijk om de maatregelen en richtlijnen die nu door de overheid worden meegedeeld strikt te volgen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website van het RIVM voor de laatste aanbevelingen en richtlijnen. Bezoek ook regelmatig onze website om de laatste updates omtrent het Corona virus te vinden.

 

Nu velen van ons vanuit thuis hun werk doen, is het belangrijk te realiseren dat deze thuiswerkplek niet op dezelfde manier is ingericht als die op ons werk. Dat betekent dat bij langdurig gebruik er mogelijk klachten kunnen ontstaan door houding en gewoontes die je niet bent gewend. Om te zorgen dat iedereen zonder blessures of klachten straks gewoon weer kan badmintonnen, kun je via Sponsorkliks de webwinkel vinden die de apparatuur voor je naar huis brengt.

 

We vertrouwen erop dat onze inspanningen zullen bijdragen tot het minimaliseren van de impact van het virus op de kwetsbare leden van onze samenleving en we hopen dat het de tijd dat deze maatregelen nodig zijn, verkort.


Neem bij vragen of onduidelijkheden contact op met het bestuur