Algemeen nieuws

In de ban van de Corona

Op de website van het NOCNSF staat het volgende geschreven:

“Samenkomsten zijn tot 1  juni verboden waaronder voor de sport vallend; clubbijeenkomsten, ledenveraderingen, congressen, (bij)scholingen, festivals, evenementen en toernooien. Het sluiten van alle sportclubs en sportvoorzieningen geldt tot en met 6 met april.”

Gisteravond (woensdag 22 maart) maakte premier Mark Rutte bekend dat het kabinet op dinsdag 31 maart een besluit neemt over de maatregelen rond het Corona virus na 6 april. Mark benadrukte dat dit alle maatregelen betreft die nu tot 6 april gelden, waaronder het dichthouden van sportfaciliteiten en verenigingen.

Jullie gezondheid is onze hoogste prioriteit. Wij kunnen niet vaak genoeg benadrukken om conform de geadviseerde maatregelen van het RIVM te leven. Dus als u kucht, hoest en/of verkouden bent, blijf dan vooral thuis. Wanneer iemand uit het gezin deze symptomen vertoont en daar ook nog koorts bij krijgt, dan is de regel dat vanaf nu iedereen in het huishouden moet thuisblijven. Mensen in cruciale beroepen en vitale processen zijn hiervan uitgezonderd, tenzij zij zelf ziek worden.

Het bestuur houdt de ontwikkelingen scherp in de gaten en hebben hier nu bijna dagelijks overleg over. Regelmatig worden er artikelen op de website geplaatst om inzicht te geven in de laatste stand van zaken.

Wanneer er toch nog vragen zijn of je wilt nadere informatie, schroom dan niet om met het bestuur contact op te nemen.