Algemeen nieuwsBondsnieuws

Coronamaatregelen verlengd tot en met 28 april

Vanuit het bestuur hopen wij dat jullie en je familie nog in goede gezondheid zijn!

Dinsdag 31 maart 2020 heeft het kabinet besloten dat alle genomen maatregelen van kracht blijven tot en met 28 april. Tot deze tijd houdt dit in dat we in ieder geval de zalen niet open mogen gaan en dus niet kunnen badmintonnen. De genomen maatregelen lijken op het moment te werken en gelukkig zijn nog scherpere maatregelen, die voor een nog langere periode ingezet worden, vooralsnog niet nodig. Het blijft dus heel belangrijk om minimaal 1,5 meter afstand tot elkaar te bewaren.

Vanuit de badminton bond is het bericht ontvangen, dat zij naar aanleiding van dit nieuws besloten hebben om alle toernooien en competities dit seizoen niet meer uit te spelen. Hoe er wordt omgegaan met de competitietoeslagen is nog niet bekend. Uiteraard betreuren we dit besluit, maar zien helaas ook geen andere oplossing. 

Het coronavirus heeft een grote impact op onze samenleving en helaas dus ook op onze geliefde badmintonsport. Wij zijn heel benieuwd naar jullie ervaringen en hoe jullie omgaan met deze situatie. Dus stuur jouw nieuwe routines naar ons en in het volgende artikel zullen we een aantal verhalen opnemen. Zo kunnen we laten zien dat je er echt niet alleen voor staat.