Sponsors

Meerbouw tekent nieuwe sponsorovereenkomst!

Nu de coronacrisis zich om ons heen grijpt, lijkt er op het moment geen leuk nieuws meer te bestaan. Daar gaan wij verandering in brengen.

Rinus van der Meer startte 1 april 1981 met zijn aannemersbedrijf en was vanaf het allereerste begin een trouwe sponsor van de BCP. Inmiddels bestaat Meerbouw alweer 39 jaar en is Frank (de zoon van Rinus) 5 jaar mede eigenaar. Een schitterend jubileum om trots op te zijn.

Een dag na deze heugelijke gebeurtenis, ging BCP op bezoek. Deze keer niet met aardbeien, maar met een nieuwe sponsorovereenkomst. Onder het genot van een diamantboor en een slijptol werd het contract ondertekend. Dit houdt in dat Meerbouw zich voor nog eens 3 jaar verbindt aan onze schitterende vereniging.

Wij zijn ontzettend dankbaar dat Meerbouw ondanks de coronacrisis toch onze samenwerking wilt voortzetten. Mede dankzij hun sponsoring kunnen wij straks weer veilig en gezond gaan badmintonnen.