Algemeen nieuws

Samen smashen we corona kapot

Op dinsdag 21 april 2020 kondigde Mark Rutte in de persconferentie aan dat het grootste deel van de maatregelen tot en met 19 mei wordt verlengd. Onder bepaalde voorwaarden kunnen alleen de basisscholen, buiten sportclubs voor kinderen en de kinderopvang vanaf 11 mei weer open. Dit houdt dus in dat de sportzaal niet eerder dan 20 mei geopend zal gaan worden om te gaan badmintonnen. Een nieuwe update van de badminton bond kun je hier vinden.

Naast natuurlijk teleurgestelde kappers en nagelstylisten, vindt de BCP het ook ontzettend jammer dat we nog langer moeten wachten om de frustraties uit ons te meppen. Ons wachten wordt uiteindelijk beloond, waarna we de sportzaal kunnen betreden, de shuttle gaan slaan en de sociale activiteiten oppakken. Ter inspiratie heeft het bestuur onderstaande film gemaakt om het nog even wat langer vol te houden. 

Nu er niet gespeeld kan worden vanwege corona, bewijzen veel BCP leden Nederland een grote dienst door ontzettend hard te werken. Zo houden Kim en Daniëlle de kwaliteit van de zorg op peil, maakt Dylan (trainer) de beademingsapparatuur voor op de IC’s, en houdt Frank de datacenters draaiende zodat het digitale verkeer door gaat. Dit is maar een kleine greep uit de helden die zich onder de BCP leden bevinden. Alleen maar grote complimenten aan iedereen die zich dubbel zo hard inzet of nu juist koest houdt.

Heb jij ook een inspirerend verhaal of andere vragen? Laat het aan ons weten.