Algemeen nieuws

Géén sporthal door corona, wél jeugdtraining op zaterdag!

Sporthallen blijven nog dicht tot 1 september

Op 6 mei heeft de regering haar routeplan voor de afbouw van de coronamaatregelen bekend gemaakt. Duidelijk is dat binnensporten zoals badminton in elk geval tot 1 september nog niet is toegestaan. Tot die tijd zullen we ons badmintonpeil met behulp van de trainingsvideo’s van Demi op onze website op peil moeten houden.

Buitentraining voor de jeugd

Van de gemeente is inmiddels toestemming verkregen om op zaterdagen buitentrainingen te verzorgen, te beginnen op zaterdag 9 mei a.s. Deze training wordt gegeven in park Tolhek (Amstelpad, nabij pannenkoekenrestaurant de Soete Suikerbol) van 08:30 t/m 9:25 voor de leeftijdsgroep 12 en jonger en vervolgens van 09:35 t/m 10:30 voor de groep van 13 t/m 18 (wisseltijd van 10 minuten, tussen 9:25 en 9:35). Wij zijn heel blij met deze mogelijkheid en denken hiermee in een behoefte te voorzien.

Let op

Ter wille van de veiligheid van kinderen, ouders en trainers/begeleiders wordt gevraagd de kinderen zo veel mogelijk op eigen gelegenheid en al in sportkleding naar de trainingslocatie te laten komen.

Wij hopen dat we hier voor onze badmintonjeugd de pil van de lockdown iets te kunnen vergulden.