Algemeen nieuwsSponsors

Sponsoren en leden bedankt!

Het coronavirus is niet meer weg te denken uit de maatschappij en heeft vele geraakt. Voor de vereniging heeft dit natuurlijk ook een negatieve impact met het uitblijven van nieuwe leden.

In deze roerige tijden zijn wij dus extra dankbaar voor alle sponsoren die badmintonclub Pijnacker een warm hart toedragen. Om onze dankbaarheid te tonen, hebben wij vanuit de vereniging een samengesteld cadeaupakket aangeboden. Alle benodigdheden voor een gezellige avond tijdens deze barre coronatijden waren inbegrepen met een natje en een droogje. Uiteraard mocht het uitgebrachte clubblad niet ontbreken.

Naast dat wij natuurlijk onze sponsoren dankbaar zijn, kunnen wij natuurlijk niet zonder jullie. Een vereniging heeft namelijk alleen bestaansrecht met voldoende leden en vrijwilligers. Wij zijn dan ook ontzettend blij met alle mooie initiatieven die zijn genomen om fit te blijven en het contact te onderhouden. Dit is alleen maar mogelijk als jullie de vereniging blijven steunen, ook nu het sportaanbod anders is dan wat je zou willen. Wij vragen jou: Steun jouw club en blijf lid! Juist nu……

Ja! Natuurlijk blijf ik lid van mijn sportclub.