ActiesAlgemeen nieuws

Let op, speeltijden zijn op donderdag gewijzigd!

Buiten en binnen badmintonnen zijn beide fantastisch spel varianten! Hoe moet je daar nu een keuze uit maken? Wij hebben het voor jullie gemakkelijk gemaakt, want je kunt nu genieten van beide sporten. 

Om de volledige ervaring mee te krijgen, hebben we de tijden voor het buiten badmintonnen vervroegd van 20:30 naar 19:00. Tot 21:00 kunnen we blijven buiten badmintonnen, waarna het buiten snel donker zal worden.

Diegene die er geen genoeg van krijgen of liever binnen badmintonnen, kunnen van 20:30 tot 22:00 hun uithoudingsvermogen testen.

Ben je nieuwsgierig geworden? Klik snel op onderstaande knop en kijk wanneer jij langs kunt komen.

Maak je je zorgen over de materialen? Wij hebben de oplossing voor je! Inmiddels zijn er 6 nieuwe rackets en nieuwe AirShuttles aangeschaft om iedereen te kunnen voorzien en iedereen veilig te laten genieten.

Wanneer het buiten badmintonnen onverantwoord wordt vanwege het weer, zal dit tijdig op de website worden aangegeven.