ActiesAlgemeen nieuws

Derde locatie AirBadminton on Tour bekend, Emmapark in Ackershof!

Afgelopen maandag was AirBadminton on Tour in Wijkpark Klapwijk te vinden. De buurt kon genieten van het weer, van de sport en van heel veel zweetdruppels. Veel bekende, maar ook onbekende gezichten konden het niet laten om een racket op te pakken en de AirShuttle een mep te verkopen. Het enthousiasme straalde net als de zweetdruppels van de velden. Op onderstaande foto’s is een kleine impressie weergegeven.

Nu wordt het alweer tijd voor de derde locatie van onze AirBadminton on Tour. Dit keer wordt het Emmapark in Ackershof aangetikt. Maandag 17 augustus van 19:00 tot 21:00 worden de velden opgezet en krijgt iedereen de kans om kennis te maken met deze nieuwe sport!

Beschik je nog niet over de juiste materialen? Maak je geen zorgen! Wij stellen leenrackets en AirShuttles beschikbaar, die wij na elke wissel grondig desinfecteren. Heb je nog nooit gebadmintond? Geen zorgen! Op ieder niveau zorgen wij ervoor dat een shuttle gemept kan worden.

Vergeet niet om water mee te nemen, want met deze tropische temperaturen is hydrateren belangrijk om de spiertjes te laten functioneren. 

Wil je nergens aan vast zitten? Kom gewoon langs en spreek iemand aan. Wij zorgen ervoor dat al je vragen worden beantwoord. De kans is groot dat je alsnog een racket oppakt. Kun je niet wachten en wil je van tevoren alvast informatie, geen probleem, klik dan hier om geheel vrijblijvend informatie aan te vragen. 

Ben je benieuwd naar de spelregels? Op deze website vonden wij dit het best uitgelegd.