ActiesAlgemeen nieuws

Tweede locatie AirBadminton on Tour bekend, Wijkpark Klapwijk!

Na het succes van het eerste avontuur door Pijnacker is nu de tweede locatie bekend geworden.  Het Wijkpark iin Klapwijk wordt deze keer bezocht. 

Aan de kant van Praktijk voor fysiotherapie worden de velden opgezet. Deze staan op van 19:00 tot 21:00

Heb je nog geen racket? Geen probleem! Wij hebben leenrackets beschikbaar, die wij na elke wissel grondig desinfecteren. Heb je nog nooit gebadmintond? Geen zorgen! Op ieder niveau zorgen wij ervoor dat een shuttle gemept kan worden.

Heb jij behoefte om eens flink te zweten, loop langs en spreek iemand aan om een racket te lenen en een shuttle te slaan. Vergeet dus niet om heel veel water mee te nemen, want met deze tropische temperaturen is dat geen overbodige luxe.