ActiesAlgemeen nieuws

Eerste locatie AirBadminton on Tour bekend, Pluktuin aan de Brink!

Thuisblijvers, wij komen naar jullie toe! Dat is onze belofte aan jullie en die gaan wij waarmaken! 

Onze eerste locatie van de zomer wordt Pluktuin aan de Brink. Naast de pluktuin ligt een prachtig grasveld, waar iedereen, lid of géén lid van de BCP, zijn badmintonkunsten kan tonen. De velden staan op van 19:00 tot 21:00.

Heb je nog geen racket? Geen probleem! Wij hebben leenrackets beschikbaar, die wij na elke wissel grondig desinfecteren. Heb je nog nooit gebadmintond? Geen zorgen! Op ieder niveau zorgen wij ervoor dat een shuttle gemept kan worden.

Op onderstaande foto’s wordt een kleine impressie weergegeven van de eerste avond bij het Baken. Veel sportiviteit en gelach kwamen van onze velden. Wil jij ook plezier in het sporten, schroom niet om iemand van het veld aan te spreken.