ActiesAlgemeen nieuws

AirBadminton gaat door in de zomer!

Vakantiegangers opgelet! Vanwege corona zijn veel mensen aan hun eigen huis gebonden. Nu veel mensen niet op vakantie gaan, willen we onze dorpsgenoten het vakantiegevoel geven. En wat ons betreft bestaat het ultieme vakantiegevoel uit buiten badmintonnen.

Team Sportservice Zuid-Holland maakt dit nu voor ons mogelijk! Team Sportservice heeft het aanjaagbudget ‘Ruimte voor sport en bewegen om de hoek’ opengesteld. BCP heeft met een mooie pitch de financiering voor het project ‘Wéér de shuttle in de wind’ weten binnen te slepen.

Met de nieuw ontwikkelde AirShuttle wordt het buiten badmintonnen met een beetje wind al goed mogelijk. Veel leden hebben al ervaring opgedaan met de AirShuttle tijdens de AirBadminton clinic. Wij geven nu iedereen de kans om gratis kennis te maken met AirBadminton. Ben je lid of geen lid, jong of oud, maak niet uit. Kom in beweging en pak deze kans! Wil je zelfs vaker komen, je bent iedere keer weer van harte welkom!

Waar en wanneer kan ik meedoen, vraag je je af? Wij komen naar je toe deze zomer. Wij zullen meerdere locaties aandoen, zodat zoveel mogelijk mensen mee kunnen doen. De planning met locaties zijn in onderstaande tabel weergegeven.

Datum

Dag

Locatie

Tijdstip

30 juli 2020

Donderdag

Het Baken

20:30 – 22-00

3 augustus 2020

Maandag

Pluktuin aan de Brink (Ackerswoude)

19:00 – 21:00

6 augustus 2020

Donderdag

Het Baken

20:30 – 22-00

10 augustus 2020

Maandag

Wijkpark Klapwijk (Klapwijk)

19:00 – 21:00

13 augustus 2020

Donderdag

Het Baken

20:30 – 22-00

17 augustus 2020

Maandag

Ackershof

19:00 – 21:00

20 augustus 2020

Donderdag

Het Baken

20:30 – 22-00

24 augustus 2020

Maandag

Pijnacker-Zuid

19:00 – 21:00

27 augustus 2020

Donderdag

Het Baken

20:30 – 22-00

Onze vaste uitvalsbasis is het Baken op donderdagavond. In deze tijdsperiode huren wij ook de zaal van de gemeente. Je kan dan gelijk binnen een shuttle komen slaan en het badmintonnen binnen ervaren. Je speelt weliswaar met een andere shuttle, maar de wind zal geen factor meer zijn op je speelkwaliteiten.

We zullen de locatie en of het doorgaat wat afhankelijk is van het weer definitief op onze website plaatsen. Blijf dus op de hoogte en bekijk regelmatig de website.

Dus neem je vriendje, vriendinnetje, buurvrouw en -man mee en laat zien dat badmintonnen veel meer is dan een shuttletje overslaan. Ben je nieuw, neem je zaal- en/of buitensportschoenen mee voor de ultieme badmintonervaring!