Algemeen nieuwsJeugdJeugdkampUncategorized

Alternatief Jeugdkamp 2020

Zoals jullie misschien al wisten zijn we dit jaar, vol goede bedoelingen met de aanwezigheid van het coronavirus, gewoon begonnen met de voorbereidingen voor het jaarlijkse BCP jeugdkamp. Wij hoopten net als iedereen dat dit ondanks alles door zou kunnen gaan, maar helaas kunnen wij voor de veiligheid dit weekend niet plaats laten vinden. Dat betekent, dat we het grote jeugdkamp een jaartje doorschuiven. Enorm jammer natuurlijk, maar wees niet getreurd! Als alternatief organiseren we dit jaar een ‘dagkamp’! Een dag vol leuke spellen waardoor we toch nog een beetje het kampgevoel kunnen ervaren. Vanzelfsprekend worden hierbij de richtlijnen van het RIVM strikt in acht genomen.

Dit alternatieve jeugdkamp zal plaatsvinden op zaterdag 26 september. We starten deze dag om 9:00 uur bij Sporthal de Viergang. Belangrijk is, dat je je eigen lunchpakketje meeneemt, schoenen, kleding voor binnen en buiten en je beste legeroutfit aantrekt! Vriendjes of vriendinnetjes zijn natuurlijk ook van harte welkom om mee te doen.

Wil je je graag inschrijven? Stuur dan een mailtje met je naam (en de namen van eventuele vriendjes of vriendinnetjes) naar . De inschrijfkosten bedragen 5 euro per persoon.
Wij hopen jullie allemaal te zien op zaterdag 26 september, tot dan!