Algemeen nieuws

Dylan dankjewel!

Onze steun en toeverlaat op de woensdagavond, Dylan, heeft de BCP verlaten. Dylan heeft training gegeven aan de junioren en  senioren voor heel wat jaartjes. Ook was hij ons vaste aanspreekpunt voor een kapotte bespanning. Hij heeft gekozen om prioriteit te geven aan zijn werk en studie, wat helaas niet meer te combineren viel met het geven van trainingen. Dylan vindt de BCP een fantastische vereniging, die heel veel energie stopt om het iedereen naar zijn zin te maken. Wij vinden Dylan een fantastische trainer en als afscheid heeft hij dan ook een mooi bierpakket gekregen. Hij zal ons hierdoor niet snel (of juist wel) vergeten. Wij willen Dylan nogmaals bedanken voor de lessen, trucen en gezelligheid.

 

Hoe moet dat nou verder? Het goede nieuws is dat Laura weer terug op het vertrouwde nest komt. Na een aantal stages in het buitenland en ons ontzettend gemist te hebben, zal zij het volgende seizoen de junioren en senioren weer tot het uiterste drijven. 

Daarnaast heeft Esmee het afgelopen seizoen haar entree gemaakt als trainer op de baan. Ze heeft dit met verve gedaan! Wij zijn dan ook super blij dat zij samen met Laura het niveau nog een treetje hoger willen brengen.