Algemeen nieuws

Trainer gezocht | Wij zoeken een trainer

Voor de (beginnende) senioren op maandagavond van 20:00 tot 21:00 is de BCP op zoek naar een nieuwe trainer.

Ben jij de trainer met of zonder diploma, maar met veel hartstocht, die de kneepjes van de sport graag anderen wilt leren? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij stellen een gratis lidmaatschap en budget beschikbaar om trainingen en cursussen te volgen. Enthousiast geworden? Klik op onderstaande button voor meer informatie.

Totdat een nieuwe, vaste trainer is gevonden; wordt de vacante positie ingevuld door ervaren spelers. Zij zullen om beurten rouleren, waarbij elke keer een nieuwe techniek wordt voorgeschoteld. Zo leer je alsnog op een leuke en sportieve wijzen de verschillende slagen. 

Wil jij de BCP helpen door af en toe een training te geven, waarbij jij anderen eens kan laten zweten en zwoegen? Meld je dan aan via onderstaande button.